Grus

I 2004 fikk Tangmoen sin første grusbane etter iherdig dugnadsinnsats av foreldre og andre ildsjeler som hadde lyst til å gjøre en innsats for klubben. I 2006 kom det en gjeng eksperter med kunstgress til Kvislabakken og nok en gang med litt hjelp av lokale ildsjeler så ble det lagt kunstgressdekke over grusbanen. Tangmoen har også den mest moderne garasjen på Stjørdal med kiosk og et lite oppholdsrom.

                             

(Venstre bilde: 2004/2019 Høyre bilde : 2007/2019)

Kunstgress 

Tangmoen IL bygde i 2006 en av de første kunstgressbanene i Stjørdal.

I 2017 ble det lagt nytt kunstgress, der det også var behov for å utbedre grunnarbeidet under banedekket. Det viste seg at grunnarbeidet som ble gjort i 2006 ikke holdt god nok standard, noe som kunne være årsak til telehiv, og derav ujevn og hard bane. Norges Fotballforbund var på befaring og konkluderte med at kunstgresset burde byttes, samt at grunnarbeidet måtte utbedres.

(Bildet viser stadion før klubbhuset ble oppført. Kioskbygget sees til høyre)

Klubbhus

En gammel drøm ble virkelighet!

Tangmoen IL hadde i mange år hatt et ønske om å få eget klubbhus. Et klubbhus er gunstig i forhold til mange små praktiske detaljer som noe så enkelt som besøk på do. Garderoben på skolen har vært stengt om sommeren mens idrettslaget fortsatt har aktivitet. Klubbhuset er 120 kvm over to etasjer. 2. etasje inneholder kjøkken og klubblokale. (Det er mulig å leie klubbhuset). Det er to spillergarderober, to dommergarderober og fire toaletter i 1. etasje, der to av toalettene er HC-tilpasset. I tillegg har vi lagerrom og heis for å gi klubbhuset en universell utforming. På et av toalettene er det stellebord for å hilse alle velkommen.

Vi vil gjerne at småbarnsfamiliene skal finne seg til rette rundt anlegget vårt. Vi har nå et samlingssted som kan brukes til forskjellige aktiviteter. Quiz-kvelder, bursdager, møter, kurs og klubbkvelder. Vi kan vi se fotballkamper sammen på skjerm, og alt dette bidrar til å gi oss et enda bedre miljø i klubben. Miljøskapning er en kontinuerlig prosess.

Klubbhuset ble et stort løft for en liten klubb – et viktig skritt for den videre aktiviteten

Tribune

På forsiden av klubbhuset er det reist tribune mot øst med plass til ca. 200 personer. Alle er hjertelig velkommen til å sitte her sammen med oss på sene kampkvelder i god stemning.