⛔️⛔️ NB NB NB ⛔️⛔️

I henhold til nye retningslinjer fra Norges Idrettsforbund og Folkehelseinstituttet er nå Tangmoen IL’s bane STENGT FOR ALL BRUK fra og med idag 23.03.20. Vi beklager dette.

Klubben ber alle voksne og barn respektere stenging.

Vær kreative og bruk gårdsplassen, verandaen, garasjen eller plena utenfor der du bor.

(pr 19.03.2020) Norges Fotballforbund og idrettsforbundet gjør obs på følgende;

Fra og med torsdag 12. mars kl. 1800 ble all organisert idrettsaktivitet, både trening og konkurranser forbudt. Forbudet gjelder først og fremst til og med 26. mars, men det kan bli aktuelt å forlenge forbudet. Det er oppfordret til at alle anlegg stenges, altså ikke brukes. Det bes innstendig om at alle følger opp de råd og bestemmelser som myndighetene gir.

Når det gjelder Tangmoen Stadion er det blitt observert at banen er i bruk, og at flere oppholder seg for mange og for tett. Oppfordringen fra styret i Tangmoen var at max tre personer i familie kan bruke banen, eller en og en med god avstand på noen meter. Nå er banen STENGT. Har du sykdomssymptomer skal du ikke bruke anlegget, da karanterebestemmelsene gjelder! Hver enkelt, både barn og voksne på være bevisst på dette, og følge de oppfordringer som er gitt. Det finnes flere alternativ til å få trent, holde seg i form og komme seg ut i aktivitet enn å treffes på banen. Viktig at alle holder avstand fra hverandre og respekterer de pålegg som er anbefalt i disse tider!